![]() |
|
|||||||
| Ağ (Network) Sorunlarınız Network Sorunların mı var? Buyrun buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
|
ya bugun müdür çağırdı bilgisayarında bi sorun varmış
neyse gittim baktım bi virüs/spam falan olduğu belli vod78.com(virüslü açmayın ) sitesini bilg açılırken açıomuşneyse kaspersky kuruyum dedim sistem hatası verip yeniden başlattı flash diski takınca hepte öle oldu bende aldım formatladım kurulum bitti son sp2 kurma ve kasperskyi tekrar kurma kaldıydı kasperskyi kurdum sp2de hata verdi bozuk dosya die yeniden başlattım bilgisayarı kaspersky otomatik açılmadı ve açtıktan bi süre sonrada otomatik kapanıp gene vod78'i açtı siteyi kapatıp kasperskyi açıon 1-2 dk içinde aynı şey tekrarlıo böle bi virüsle falan karşılaşan oldu mu olduysada nası çözdü aklımda tüm partitionları silip yeniden oluşturmak var ama daha ii bi çözüm varsa sevinirim ![]() bu arada c ve d 'ye sağ tıklayınca aç dışındaki butonlarda abidik kubidik şeyler yazıodu
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
Şu abidik kubidik dediğin sorunu ekteki dosyalardan birini çalıştırdığında düzeliyor Alper. Sanırım Pacex.Gen klasörü içindeki olan olacak. Onu indirip denermisin. Diğer virüs için bir bakayım neyin nesiymiş.
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Hocam kurulumu SP2 li bi XP cdsi ile yaparsan sorun çözülür..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
okulun orjinal serbest kullanım cdlerinden kurmuştum
neyse yarında kendi sp2li cdimle kuruyum soner o dosyayıda deniycem saolasınız
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
benzer bir olay benim başıma gelmişti 2 yıl önce formatladım fakat virüs masaüstünü ilk gördüğümde faaliyetteydi ve işlemcim %100 lerde taklımıştı
bende HDD yi başka PC ye takıp taratmıştım ve 15*20 tane Yeni formatlanmış partitionda Virüs çıkarmıştı(kaspersky).Olmassa bide bunudene belki işe yarar..sonra kendi pc m de kurudm xp sorunsuz çalışmaya başladı..
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
walla bütün partitionları silip yenidne windows kurdum sorun yok gibi gözüküodu
bu seferde koruma kartı kendi kendine aktif oldu onunla uğraşacam yarın bilgisayarın üstünde kart yok ama koruma kartı aktik(onboard sanırım ilk kez gördüm ) şifrede 12345678 deil başka bildiğiniz şifreler varsa yazarsanız sevinirim ![]() bide tamamen kapatmak için ne ayar yapmamız gerekio bu koruma kartında biosun altını üstüne getirdim genede bulamadım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
Alperim boot açılışına bakarmısın. Bazı güvenlik kartlarında açılışta etkin olması için açılışın Network kartı ile yapılması gerekiyor. Eğer böyle bir durum varsa onu değiştirirmisin. Belki bu çözüm olur. Onun dışında aklıma birşey gelmiyor.
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Bios tan Boot ayaryarına gir. Büyük ihtimal Sonerin de dediği gibi Network Card 1. sıradadır. Onu alta indir güvenlik kartı devre dışı kalır. Ama bu tür durumlarda bilgisayar bazen Mavi Sayfa hatası verebilir haberin olsun.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Normal Üye
|
şifreyi 12341234 dene istersen birde.
benim şifremi öyle yapmışlarrr... |