![]() |
|
|||||||
| Bizimle Çalışmak İster misiniz? Sitemizde görev almak isteyen arkadaşları bekliyoruz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Kıdemli Üye
|
Değerli hocalarım bu dersleri hazırladığınız için hepinize teşekkürü borç bilirim(Bilişim teknolojileri bölümüne yazlıdığım için çok işime yarayacak
)
|
|
|
#13 |
|
|
Ben bt öğretmeniyim çalışmaya varım. hangi konu üzerinde video çekmem gerektiğini belirtirseniz sevinirim. kly gelsin
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Değerli Saint gezinirken sitenizi gördüm ve bende oldukça beğendim henüz bi katkıda bulunamadım.bende movie çekiyorum network ve server işletim sistemleri konusunda movie lerim var.yanlız upload edemem çünkü en küçüğü 100mb civarı tarzınız hoşuma gitti bağlantı kurabilirsen sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Merhabalar Arkadaşlar öğren tv yi takip ederim çokta hoşuma gider amaçları ve hedefleri güzel ben kendim bilgi işlemciyim ama şu kriz nedeniyle işten çıktım ve bu zamanlarda size katılmak bişeyler yapmak istiyorum Işletım Sistemleri, Teknik Konular ve bir çok konuda hizmet verebilirim teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|