![]() |
|
|||||||
| Dizüstü Sorunları Dizüstü bilgisayarlarınızla ilgili sorunlarınızı paylaşın... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Normal Üye
|
Arkadaşlar benim dizüstüm şarjda iken kapanmıyor. yani bilgisayarı kapat dediğim zaman bilgisayarı yeniden başlatıyor. bir kere servise göndermiştim açılmadığından dolayı o zaman ramında statik eletirik biriktirdiğini söylediler. sonra servisten aldım o günden bu güne bilgisayarım şarjda iken kapat dediğim zaman yeniden başlıyor. böyle bi sorunla karşılaştınız mı?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Sorun donanımsal gözüküyor makinan garanti kapsamı içindeyken hemen gönder bence. Güç kaynaklı sorunlar diğer donanımlarınla ilgili sorunlarıda beraberinde getirir. RAM ile ilgili nasıl bir çözüm ürettiler ayrıca?
|
|
|
#3 |
|
Normal Üye
|
Bana ramı çıkarıp taktık dediler. yani pek bişi yapmamışlar ama tabi dizüstülerinde biraz dikkatli olmak lazım galiba donanımıyla uğraşırken. herhalde onlar çıkarıp takarken donanımında bir sorun oluşturdular.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Haklı olabilirsin ancak bu tarz güç kaynaklı problemlerde sezin yapabileceğiniz pek birşey yok. Serviste bazı test ya da iyileştirmeler yapmaları gerekiyor bu yuzden Osaga'nın dediği gibi servis en net çözüm olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Sorunun çözülmesi için laptop'lar da şarjın dolduğunu gösteren simgeyi bilgisayarı kapatmadan önce kapatılabiliyorsa kapat olmazsa format atmayı deneyebilirsin... ;)
|
|
|
|
#6 |
|
Normal Üye
|
Format işe yaramıyor onu yaptım çünkü.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
senn olayınde tam tersı benmkinin bu toshıbalardan çektıgımız ne ya bide en ii toshıba diyorlar anlamadım walla garantideyse söyle direk deiştrsınler 1e1 yoksa işin zor
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|