![]() |
|
|||||||
| Dizüstü Sorunları Dizüstü bilgisayarlarınızla ilgili sorunlarınızı paylaşın... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
asus M51S SEİRİSİ leptopum var.
bluetooth problem yaşıyorum. leptobtan telefona birşeyler gönderbiliyorum ama tersinde telefondan leptoba bilgi göndermiyoru. servis bulunamadı uyarısını veriyo. aynı yazmanda aygıt yöneticisinde Bluetooth Peripheral Device sorunlu gözüküyor. cdriver cdsinde böyle bir sürücü gözükmüyor bluetooth zaten yüklü. netten araştırdım cd olan driver yani normal bluetooth driveri var. ne yapabilirim. yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
Aygıt yöneticisinde eğer problemli görünüyorsa bluetooth sürücü dosyalarında eksiklik var demektir. Bunu elinizdeki sürücü CD si ile düzeltebilirsiniz.
Aygıt yöneticisinde bluetooth aygıtına çift tıklayıp özellikleri açın ve oradan sürücü güncelleştir butonuna tıklayın. Sürücü yolu olarakta Cd yi gösterip windows un CD den sürücüyü bulmasını sağlayın. Eğer CD nin içinde sürücü varsa yüklenecektir. Eğer yoksa bilgisayarınızın üretici sitesine girip modeline uygun sürücüleri oradan indirip kurmanız gerekecektir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
o dedikleirni yaptım cd içinde bulamıyo sürücüyü.
asusu sitesine girip indirdim bluetooth ilgili kısımı ama problem düzelmedi. çünkü oda cd içindeki sürücüyle aynı. yardımlarınız için teşekürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Peki ozaman şunu deneyelim. Bu sorun ne zamandan beri var. Bunu bilyorsanız Sistem Geri Yükleme yi kulanarak bilgisayarı düzgün çalıştığı bir tarihe yükleyebilirsiniz.
![]() Eğer o da olmadı derseniz size sorum şu olacaktır. Bilgisayarla birlikte bir imaj CD/DVD si verildi mi ya da sisteminizin imajı HardDisk te herhangi bir yerde mevcut mu?? Eğer cevap evet ise, gerekli yedeklemeyei yaptıktan sonra bilgisayara imaj yüklemesi yapın. Bu şekilde de sisteminiz ilk aldığınız gündeki gibi olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
bilgisayarı yeni aldık. aldığımızdan beri böyle durum.
driverlerinin bulunduğu cd var. imajı yok yanii byleydi zaten. yinede teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Bilgisayarı yeni aldınız ve sorun aldığınızdan beri mevcut. Bence hemen servise götürüp garantiye verin yapsınlar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
|
aynı problemden bende de var
ve bilgisayarı daha dün aldım bil.dan telefona herşey gidiyo ama telefondan bil.a bağlanamıyorum
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Demekki bilgisayar ile telefon arasında bağlantı var. Ve bluetooth çalışıyor. Bilgisayarınızın bluetooth ayarlarını gözden geçirin. Tahminim bilgisayarın başka aygıtlarca bulunaiblirliği kapalı konumda. Onu açtığınız zaman telefonunuz da bilgisayarınızı görecektir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ASUS markaLı cihazımda bLuetooth var fakat dosya aL dosya gönder seçenekLeri yok.. böyLe bi uyrarı veriyor.. " C:\Prpgram Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe uyguLAma, yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı.Daha fazla bilgi için lütfn uygulama olay günlüğüne bakın veya komutsatırı sxstrace.exe aracını kullanın... " sxsrace.exe aracıda açılıp kullanılmıo ne yapmam gerekiyor.. tşkLer..
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|