![]() |
|
|||||||
| Dizüstü Sorunları Dizüstü bilgisayarlarınızla ilgili sorunlarınızı paylaşın... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Kıdemli Üye
|
Fujitsu sıemens dizüstü de DVD sürücüsü görünmüyor . Herhangi bi DVD veya
VCD takıldıgında , bir veriye sağ tıklayıp gönder dediğinde dahi DVD surucusune ulaşılamıyor . Sorunun nasıl ve hangi olaydan sonra geliştiğinide bilmiyorum . Aygıt yöneticisinde çozmeye çalıştım ama nafile . Yardımlarınızı beklerim ,
|
|
|
#2 |
|
Normal Üye
|
Sürücüye geri dön seçeneği varsa onu bi dene istersen aygıt yöneticisinden olmassa bi daha msj yaz başka bir şeyler daha söylicem...
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=bamuhan lütfen üye olun...<br /><br />[color=red]Vatan namustur, Vatan şereftir,<br />Vatan korunacak tek hedeftir.<br /><br />Vatan sevdadır, Vatan aşktır,<br />Vatan için fedakarlık bir başkadır.<br /><br />Vatan candır, Vatan kandır,<br />Vatana sahip çıkmak imandandır.[/colo |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Normal Üye
|
Alıntı:
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=bamuhan lütfen üye olun...<br /><br />[color=red]Vatan namustur, Vatan şereftir,<br />Vatan korunacak tek hedeftir.<br /><br />Vatan sevdadır, Vatan aşktır,<br />Vatan için fedakarlık bir başkadır.<br /><br />Vatan candır, Vatan kandır,<br />Vatana sahip çıkmak imandandır.[/colo |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kıdemli Üye
|
Teşekkur batuhan , nero yok o dediğine benzer şeyleride yaptım önceden
|
|
|
#5 |
|
Normal Üye
|
eğer aygıt yöneticisinde cd-romu görüyorsun ve üzerinde ünlem işareti varsa kayıt defteridne regedit ile girdikten sonra
Aşağıdaki kayıt defteri anahtarından Upperfilters ve Lowerfilters değerlerini tümüyle kaldırın: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} işlemini yapmanız problemi çözecektir Dostum birde bunu buldum dene derim ben bende böyle bir şeyle çözmüştüm olayı ama hatırlamıyorum tam olarak...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Bu durum ya da bu duruma benzer bir durum benim başıma 2 gün önce geldi. Önce Nero 7 sürümünü kurdum. daha sonra bu sürümü kaldırıp CD-ROM ile birlikte gelen 5.9 sürümünü yükledim. Sonrasında DVD ROM Bilgisayarım'ı açtığımda görünüyor fakat çift tıklayıp içeriğini görmek istediğimde hata ile karşılaşıyordum. Ben kayıt defteri ile uğraşmadım. Revo Uninstaller ile sorunu hallettim.
Ayrıca bilgi için teşekkürler Hamza.
|
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye
|
Teşekkur ederim ikinizede ben makinayı usb den formatladım biraz zoroldu ama olsun
kötü yakaladı beni bu makına bozuntusu şeytan diyorki sat . inşallah bidaha aksetmez ...
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
|
Evet arkadaşlar makinanın sadece C kısmını formatladığım için sorun tekrardan
başgösterdi üzerinede fazla gidince elimde kaldı . Şuanda çökmuş durumda ve DVD sürücüsünü algılayamıyor USB dende başlatamadım Hangi yolu izlememi tavsiye edersiniz ... Şimdiden teşekkürlerimi iletirim .
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Bence Hdd ni başka bir makinaya tak ve dosyalarını yedekle.Daha sonra komple partition sil birleştir yeniden bir bölümleme yapın hatta Hdd nin Ide ya da Sata her neyse artık onu bile değiştirebilirsiniz.
|
|
|
#10 |
|
Kıdemli Üye
|
Ben dosya mosya istemiyorum bu zımbırtıdan , pekte önemli şey koymazdım zaten
yeterki çalışsın . Dediğinide bi yapayım teşekkürler hocam
|
![]() |
| Seçenekler | |