![]() |
|
|||||||
| Dizüstü Sorunları Dizüstü bilgisayarlarınızla ilgili sorunlarınızı paylaşın... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Başlıktada da belirttiğim gibi ASUS F3JC dizüstüm var ve monitörün sağ bağlantı noktası gördüğünüz gibi
![]() yapılabilirliği nedir acaba ayrıca monitörün kasada ki düğmeside kırık...Notebook Tamir merkezi / Kadiköy yollasam mı? Ya da başka tavsiyesi olan?
|
|
|
#2 |
|
Süper Üye
|
Notebook Tamir merkezine göndermenizi öneriyorum..
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Benzer bir durum benim bilgisayarımda da oldu. Oradaki kapak yerinden çıktı. Bende elle taktım. Ondan sonra kapağı hep açık bırakıyorum. Çantaya koyacağım zaman kapatıyorum sadece. Demek ki Asus'un bu modelinin genel karakteristik özelliğiymiş.
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Ben böyle kasası dandik bir makina görmedim..Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Elle takılacak bir yapi değil metal aksamda kırılma var. Fiyat olarak ne kadara patlar acaba sadece o parçayı mı değiştiriler acaba LCD TFT ekran sağlam bi sorun yok. Mesaj attım notebook merkezine bakalım...
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
Geçmiş olsun Osman. Bence de direk servise gönder onlar gerekeni yapsınlar abi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kıdemli Üye
|
Bilgisayarınızı yetkili servise yollayın Kadıköyde yetkili servisi yok galiba ve sıradan notebook servisi ne bırakmayın Asus un Türkiye Distribütörü Boğaziçi ve Çizgi Elektronik bu aray götürmenizi tavsiye ederim gitmedne önce e-mail veya telefon ile arayın bilgi alınız belki bu firmalar garanti dışı notebook lara bakmıyor olabilirler sizi size en yakın yetkili servise yönlendirebilirler bu notebook bilgisayarlar diğer masa üstü bilgisayarlara göre daha lüks olduğu için masa üsütü bilgisayarlara göre biraz pahalı servise bırakmadan önce fiyat alınız belki size hemen fiyat vermeyebilirler cihazı bırakmak zorunda kalabilirsiniz cihazı servise bırakmadan önce size tavsiyem notebook un seri numarsasını bir yere kayıt edin bataryanın seri numarasını kayıt edin kasanın dışında sökülebilecek hangi parça varsa seri numarasını kayıtını alın bazı notebook larda ram ler bazen elle sökülebiliyor ayrıca notebook a siz elinizle bir yerine gizlice işaret koyun mesela batarya cihazın ana kasası ram ler olabilir çünkü yetkili servislerde cihazınızın parçaları karışabilir bunlara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Saol deniz o ihtimaller hep aklımda zaten...Datalarım dahil herşeyin seri no ne varsa toparlayacağım bakalım. İstanbula yolumuz düşecek gibi. 1 ay daha böyle kullanabilirim galiba. Galiba benim dizüstüm artık sabit bir masaüstü...
Adını da koydum o benim terminatörüm. ![]()
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
|
Valla burası İstanbul çok dikkatli olman lazım ben 20 yıldır bu işin içindeyim yaşadığım için biliyorum inşallah çon önemli bir sorun çıkmaz
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Umarım...Uyarılarını dikkate alacağım teşekkürler...
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
Osmancım Bende de F3JP var Monitörü kapatayım derken aceleyle klavyenin üstünde data kablosunu unutmuşum geldiğimde bir baktım kapağın ortası dağ gibii yükselmiş hem sağ hem sol korumalıklar fırlamış..
Allahtan sadece birer tane çentikleri kırılmışta evirip çevirip yerine taktım şimdi sorun yok ama zorlayınca yerinde yine çıkıyor.İkinci bir datakablosu olayını kesinlikle kaldıramaz...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|