![]() |
|
|||||||
| Dizüstü Tavsiyeleri Hangi dizüstü bilgisayarı alalım? Tavsiyeleriniz neler? |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
|
Arkadaşlar aşağıda linki bulunan laptop hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
http://www.hepsiburada.com/monster-p...uctid=bd465110 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Cihan makina sağlam adı gibi canavar belli
Çalıştıramadığın program oyun varsa geri iade edin diyecek kadar performanslarına güvenmişler. Haklılarda hani. Kablosuz alıcısında n-draft göremedim. Parmak izi yüz tanıma gibi güvenlik önlemleri iyi. HDMI mevcut. Böyle makinalarda kasa estetiği ve sağlamlığı da ararım ben Cihan. Cihazı görme şansın varsa bir incele. Klavyesi nasıl ? (tuş altı boşluklara dikkat) Touchpad kullanışlımı? Kimisi kütük gibi sert oluyor. Hoparlör çıkış gücü 1.5 w ancak dağılımı nasıl? Ürün sitesinden detaylı resimlerini incele derim. Ayrıca DVDRW hangi tarafta? Sağ elli kullanıcılar için solda olması fare kullanımı için avantaj oluyor? Bunlara da dikkat edebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Valla abi kasa üretimi altında ASUS imzası var. N draft özelliği yok dediğin gibi ama diğer özelliklere bakınca insan onu pek aramıyor. Marka hakkında dünden beri araştırma yapıyorum % 95 olumlu yorumlar var. HDD nin 7200 rpm olması Ram desteğinin 8 gb olması ve daha bir çok özellik. Diğer bilgisayarlarda bu özellikleri bulmak hiç koluy değil. İşin en güzelide verdikleri garanti.
Etrafımda bu markayı kullanan olmadığı için ayrıntılı inceleme fırsatım yok malesef. Alete kanım fena ısındı. 1-2 içinde şartlar uyarsa almayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Bu akşam itibari ile siparişi verdim. Bahsi geçen cihaz inşallah bir kaç gün içinde elimde olur.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kıdemli Üye
|
Güle güle kullanın.
|