![]() |
|
|||||||
| Donanım Genel Donanımsal aygıtlar, sistem parçaları, sistem sorunları, işlemci, ekran kartı, anakart, overclocking vs.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
|
güvenli modda açarken bana sordu onuda yaptım ama taa ayın 24'ününkine dönmesine izin veriyor bugünü kini sistem geri yüklemesinde yaptığımda sorun çözülmedi dün için dönüş yapabilirmiyim acaba?
bu arada iki iki yazdım yasaksa sileceğim özür dilerim simdiden site yöneticilerimizden mazur görün |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Normal Üye
|
Sanırım bilgisayarım yönetten yapılan kullanıcı bilgileri değişiklikleri geri alınamıyor. Yani sistemi geri yüklemeniz bir işe yaramayacaktır. Bu problemle bir tanıdığım daha karşılaşmıştı ve bilgilerini kaybetmişti. Sanırım siz eski masaüstünüze kavuşamıyacaksınız. Sizin adınıza üzüldüm. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
|
Öyleyse yandım ben sistem geri yükleme yapsam işe yarar mı?
O yararsa mecbur onu yapacağız istemeyerekte olsa ![]() Sağ ol arkadaşım üzülme inşallah hallederiz ne kadar zarardan dönersek o kadar kar. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşım sorunu giderdim sağ ol desteğin için. teşekkürler candanbiri, coolteacher ve öğren tv forum.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Normal Üye
|
Arkadaşım birde sorunu nasıl çözdüğünü yazarsan iyi olur. Başkalarıda bilgilenmiş olur.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|