![]() |
|
|||||||
| Donanım Genel Donanımsal aygıtlar, sistem parçaları, sistem sorunları, işlemci, ekran kartı, anakart, overclocking vs.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Doğrusu konuyu donnaım bölümünde açmak istedim.fakat ya ben göremedim ya da orada "yeni konu"açma başlığı yok.benim esas sorum şu ki EKRAN KARTLARININ PAYLAŞIMLI ;PAYLAŞIMSIZ OLUP OLMADIĞINI NASIL anlayacağız.
bilgi vermeniiz rica ederim.şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Öncelikle konuyu buraya taşıdım ve başlığınızı editledim. Sorunuza gelirsek bahsettiğiniz dizüstüne ait model numarası ve markasına göre arama yaparsanız nette mutlaka ayrıntılı bilgi alırsınız. Eğer paylaşımsız ise özellikle yazarlar
![]() Ayrıca GPU-Z programı ile ekran kartınıza ait detaylı bilgi alabilirsiniz.
|
|
|
#3 | |
|
|
Alıntı:
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.şimdi bilgisayardan az çok anladığım için eş dost arkadaş bazen sorar "benim ekran kartım nasıl diye".ve her kes de oyun meraklısı olduğundan dolayı ekran kartım nasıl diyor.Teknk servisleirde doğru bilgi vermiyor.elindeki malı satmak için paylaşımsız diyor.yani bu ekran kartlarının üzerinde yazmaz mı?belkide büyükşehirlerde araştırma imkanı fazla olabilr.bizim belde'de bir tane teknik servis var. bilgisayarı açtığımzda nerden nasıl öğrene bilriz ekran kartının paylaşımsız olduğunu.bu belli olur mu? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Size verdiğim linkteki programı çalıştırırsanız Ekran kartınıza ait en ince ayrıntısına kadar bilgi alırsınız. Oradan isim model no yada benzeri değerlere göre internette yapacağınız küçük bir araştırma sonuca sizi ulaştırır. Belde de ya da ilde olmayla ilgisi yok. Dünya eliniz altında
İnternet Bakın gece yarısını geçmiş ve ben ileti yazıyorum size
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|