![]() |
|
|||||||
| Donanım Genel Donanımsal aygıtlar, sistem parçaları, sistem sorunları, işlemci, ekran kartı, anakart, overclocking vs.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Kıdemli Üye
|
Merhaba ,
Dizüstü bilgisayarda kullanmak üzere harici bir hard disk almayı planlıyorum. Geniş bir depolama birimi olması , hızlı çalışması , gürültü yapmaması istenen özellikler arasında yer alıyor.İlk olarak incelediğim ürün. Alıntı:
Teşekkürler.
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
Valla hocam geçen gün Eskişehir MediaMrkt te bu diskin kampanyası vardı. 200 lira diyor orada da. Hatta bu aletten bir tane de ben düşünüyorum. Ama bu Maxtor un özellikle firewire girişi olanları var. Çok fiyat farkı yoksa onlardan da alınabilir. Eğer bilgisayarda bir Firewire girişi varsa hem Usb meşgul edilmemiş olur, hem de daha hızlı veri aktarımı sağlanabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
|
Firewire noktası olanları bilmiordum. Bizimemektarda firewire yok maalesef. Ama ilerisi için iyi olabilir tabiki.
Teşekürler.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|