![]() |
|
|||||||
| Donanım Genel Donanımsal aygıtlar, sistem parçaları, sistem sorunları, işlemci, ekran kartı, anakart, overclocking vs.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
|
selam sayin arkadaslar benim bir sorum olacakdi söyle Dreiver böyle bir tane soru isreti var sari hangisini indirmem gerekiyor yardimci olurmusunuz
![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
İşletim sisteminiz almanca zannedersem o yuzden pek anlaşılmıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Sisteminize PCI ara birimi ile bağlı olan kartların sürücülerini güncelleştirmeyi deneyin.
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
selam system almanca okey ama ben byones arkadasin yazdigini pek anlayamadim yani bilgisayar calisiyor iki system kurulu hem vista hemde xp yanliz bu sari isaret ne oluyo diye bakdim burdaki yazilan gibi burda bir yerde konu vardi video lu ama buldum dedigi gibi ama hangisi oldugunu tam anlamadim
8086.......1040 yaziyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
Bir sürücü yüklenmiş. Fakat o donanıma ait sürücü hatalı yüklenmiş. Ya da yanlış bir sürücüyü yüklemişsiniz. O aygıtta yanılmıyorsam bir adet 56K modem.
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
selam usta ne yapmaliyim bunu gerci bana bir zarari yok ama bilemiyecegim dursunmu sileyimmi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
Valllahi artık 56 k modemler kullanılmıyor. Sana bir zararı yok. Donanıma sağ tıklayıp devre dışı bırakabilirsin. (Disable). Ya da gözüne batıyorsa sürücüsünü bulup yükleyeceksin.
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Modelini Bilmediğiniz Aygıtın Sürücüsünü Bulma dersimizi seyretmenizi ve cihazın Vendor ve Device ID lerine göre pcidatabase.com sitesinden arama yapmanızı tavsiye ederim.
Resimden gördüğüm kadarıyla Vendor ID niz : 8086 üretici firma Intel yani... Device ID niz ise :1040 Aygıtın cipseti ile ilgili bilgi... Sonuç : Burada 0x1040V.92 PCI (DSP) Data Fax Modem0x8086Intel Corporation
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
|
selam sayin osaga usda saten dedigin gibi yapmisdim resimded görülüyor yukarda ama burdan hangisini indirecegim bana burdan hangisi ise donload yapabilirmisin bir zahmet
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
En altta ki işte. Bilinmeyen aygıtınız Coolteacher'ın dediği gibi Fax modem...
Aygıt bu herhalde... Olmadı kasanızı açıp kartınız üzerindeki model numarasına göre driver arattırın.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|