![]() |
|
|||||||
| Donanım Sorunları Donanımlarınız ile ilgili sorunlarınızı buradan paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
merhaba arkadaşlar bilgisayarımda ve kulaklığımda hiçbir donanımsal sorun olmamasına rağmen kulaklıklarımdan ses alamıyorum xp nin yardım menüsüde faydalı olmuyor realtek hd audio yöneticisi kullanıyorum ama ne yapsam bir türlü başarılı olamıyorum acaba özellikle kulaklık için bir ayar varmı birde zannedersem kulaklık girişime ses gelmiyor ne yapabilirim sistemim xphome sp3 yardımlarınız için teşekkürler(bu arada haporlörlerden ses geliyor)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
Kasanın önünde kulaklık ve mikrofon girişi için panel var mı?? Eğer varsa kulaklıkları ön panelde ki girişemi takıyorsunuz?? Eğer bunlar evet ise söyleyeceklerim şunlar:
Bazı kasalarda ön panledeki hoparlör ve mikrofon girişlerinin aktif olabilmesi için kasanın arka tarafına uzanan jaklar bulunmaktadır. Mesela ön paneldeki kulaklık girişini aktif edebilmek için ilgili jak ı kasanın arkasındaki hoparkör girişine takmanız gerekmektedir. Acaba sizi kasada da böyle bir durum söz konusu mu??
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
|
ses gelmeme olayı herşey den olabilir mesela kulaklığın kablosunda kopukluk olabilir kablonun ucundaki jak fişi arızalı olabilir kulaklığın hoporlorü bozuk olabilir pc deki dişi jaklar bozuk olabilir veya tam takamıyor olabilirsin başka kulaklık denedinmi birde kablonun orta kısmında ses ayarı var volume potansı o kapalı olabilir veya bozuk olabilir
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Üye
|
Öncelikle geçmiş olsun..
1) Kulaklığınızın jakını doğru yere taktığınızdan emin olun. (Ses kartınızın Yeşil renkli olan jak bölgesine takcaksınız) 2) Ses kartınızın sürücüsünü kaldırıp baştan kurmayı denemelisin.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|