![]() |
|
|||||||
| Donanım Sorunları Donanımlarınız ile ilgili sorunlarınızı buradan paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
pc ye format attım ama ağ bağlantısı oluşturamadım. ethernette sorun var sanırım.Ethernet Denetleyicisi [00EC-8139]
acil yardım ne yapmalıyım bilmiyorum...... Konu bashkentli tarafından (04-06-2009 Saat 03:46 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık düzenlendi... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Şimdi sisteminiz formattan sonra ethernet kartınızı tanımamış olabilir. bunu için verdiğiniz şekilde kartın sürücülerine ulaşamazsınız. Ethernet kartınız ayrıca yoksa onboard (tümleşik) ise anakart marka ve model numaranız eğer tümleşik değilse kartın üzerindeki marka ve model numarası gerekmektedir.
Ayrıca buradaki anlatım size yardımcı olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
benim gönderdiğiniz videoda aygıtlar kısmı yok. o yüzden numaralarını alamıyorum . acil yardım. deli oldum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
ayrıca kod 28 hatası veriyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
slm arkdaşlar ben cafe işletiyorum bağlantım 8000 mybt ve m.2 cafe yoğun olunca açılmıyo bağlantı düşük yardımcı olursanız sevinirim dostlar şimdiden tşk saygılar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Normal Üye
|
Öncelikle Türkçe karakter kullanmaya, imla kurallarına uymaya ve cümlelerimizi chat dili kullanmadan yazmaya özen göstersek nasıl olur !
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|