![]() |
|
|||||||
| Donanım Sorunları Donanımlarınız ile ilgili sorunlarınızı buradan paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba arkadaslar..Bilgisayarın ozelliklerinde windows 7 ultimate 32-bit yükledigimde rame baktıgımda 4,00Gb(512Mb Usable) gordum..Acaba bilgisayarimin 4gb rami oldugu halde 512 mi kullaniyor..Tamamini kullanabilmek icin ne yapabilirim..Yoksa bi hatadanmi 4,00Gb yaziyor..?
Simdiden Tesekkurler...
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
ilginç bir sorun gibi görünüyor. Peki bilgisayarın hızı nasıl 512 ile win7 çok zor çalışır. nedir sizde durum ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Hız olarak zaten genellikle hızı optimize etmeye calisiyorum..
Daha once internetten arastirdigimda 1Gb ram gerektigi halde 512mb rami olan bilgisayarlarinda windows 7 kullanabilgini duydum..Bende denemeye karar verdim..Acikcasi hiz yavasladi diyemem ama hizlanmadida.. Sonra 4GB(512mb avaible) olayini gordum sasirdim bende bilmedim.. ![]() Halbuki eski bi bilgisayar..(Baslikta sacma olmus..Goren sanki rami nasil overclock yaparim gibi bisi dusunuyor.. ![]() )
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|