![]() |
|
|||||||
| Güvenlik Araçları Antivirüs, antispyware, firewall yazılımları hakkında bilgiler... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Normal Üye
|
öncelikle merhaba,
ben bir internet sayfasından lisans anahtarı buldum girdim kabulde etti ve 4 yıllık'tı bunun herhangı bir ücreti olabılırmı bunun hakkında biraz kararsız kaldım herhangı bı sorun olursa düzeltiyim diyeecektımde hemen.. Herkese şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Tahmin etmem avast home içindir o serial. Zaten sorun olursa olsun. Sen olana kadar kullan...
|
|
|
#3 |
|
Normal Üye
|
kesin bişey istiorm ama oasaga
olana kadar kullan olmaz işte olucakmı diorm..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Avastın sitesinden yıllık free lisans alınıyor arkadaşım. Birşey olursa oradan yenilersin lisansını. Kim dışarıdan bulduğun 4 yıllık lisansı 4 yıl kullanabileceğini garanti edebilir? Kesinlik bu işte daha ne olsun...
|
|
|
#5 |
|
Normal Üye
|
Freedir dimi o dışarıdan aldıım lisans anahtarı zaten her hangi bir ücret koyabıleceklerını sanmıyorum. bnım açıkça tırstığım şey buydu Freemi? Ücretlimi? =)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Süper Üye
|
Avast firması Avast Home için, 365 günlük Free lisans dağıtımı gerçekleştiriyor.
Tek yapman gereken www.avast.com adresine üye olmak.. Üye olduktan sonra Free lisans anahtarı E-Mail adresine ulaşıyor. Eğer sen bu işlemleri gerçekleştirdiysen herhangi bir sorun yaşamazsın.. Herhangi bir siteden almış olduğun lisans anahtarının süresi 365 gün olmayabilir. Belki daha önce alınmıştır. Kolay gelsin.
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Ücretsizdir. Sen kullan tırsacak birşey yok. Lisans anahtarı bloklanırsa, update yapamazsan e-posta adresini kaydettirerek yeni lisans alırsın...
Burada Avast Registiration seçenekleri mevcut... Please choose the right option ... --I'm a new user and I need a registration key for avast! Home Edition (Yeni Kullanıcı iseniz) --I'm a registered user, but I lost my registration key (Kayıtlı kullanıcı ancak lisans anahtarı kayıp ise) --I'm a registered user and my registration key has expired, I need a new one ( Kayıtlı ancak lisans anahtar süresi dolmuş) "avast! 4 Home Edition works for 60 days after the installation in demo mode. You will obtain your FREE license key by E-mail after the registration. The license key is valid for 1 year. After one year you will need to just re-register." Yukarıda da bahsettiğim ifade mevcut. 1 yıllık lisans anahtarı için e-postanı kaydettir tamamdır...
|
|
|
#8 |
|
Normal Üye
|
çok teşekkürler wallaha osaga=) o lisans anahtarını bulduum sitede 4 yıllık diodu ve 2000 gün falan yazıodu lisan s anahtarını girdiim yerde. çk saol bu e-maille kaydettirme olayını blmıordm. =)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
arkadaın bende avastın 2708 günlük lisansı var
İllegal paylaşımlar yasaktır. Mesajınız düzeltilmiştir... |
|