![]() |
|
|
#71 |
|
|
Bu Konuda Kimse Bilgilendirme Yapmayacak mi ?
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Administrator
|
Cihan hocam konuyu görmemiştir , görünce mutlaka ilgilenir.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
|
php veya başka bir kodlama gerektirmiyor bu olay ? tşkler
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
Hocam Hâla Gormediler Sanirim Konuyu Bayada Uzun Zaman Oldu Ama.
Biliyorum illaki Zaman Lazim. Fakat Bir Kiside Olsa Bildigini Saniyorum Bu Sitede (: |
|
|
|
|
|
#75 |
|
|
facebook application builder ile bir uygulama yaptım fakat kullanıcılar bu uygulamayı kutularına ekleyemiyor. kutu: ekle seçeneği yok. bunu nasıl yapabilirim. iyi günler.
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
|
Merhaba hocam dediklerinizi yaptıım. İİlk başşta sayfam acıılııyordu ama simdi aldııgıım hata su: Fatal error: Class 'FacebookRestClient' not found in /home/cem409/public_html/harita/facebook.php on line 47
sebebi ne olabilir acaba? |
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
slm hocam ben dediklerinizin aynısı yaptım iframe olarak açtıgımda uygulamada davet ve anasayfa hariç yazıyazma görünüyor birşeyler yazıp gönderdigimdede profilimde yazı çıkmıyor...Ayrıca fbml olarak kayıt ettigimde sayfa bomboş görünüyor..birde iframe de uygulamaya girmek için izin ver yazısı çıktıgında izin vere tıklıyorum busefer facebook uygulama adresine degil hostingin bulundugu yani websitesine gidiyor acaba sorun hostingtenmi kaynaklı.. yanlız hostingimin php oldugunu biliyorum php4 ve php5 falan diyorlar acaba böyle birşeymi sorun çıkarıyor..Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
|
konzara sana olan aynısı bana oluyor bombos gozukuyor sayfa fbml de index i bos yapıom bir yazı yazıorum gorunuyor ama ındex sayfasını dersdekı gibi yapınca bombos gozukuyor sayfa :S
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|