![]() |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
|
Facbook application geliştirme derslerinin sonuncusu olan Facbook Application Geliştirme - 3 dersinde hazırladığımız application ın kullanımı için davet gönderebilmek için davet sayfası oluşturmayı ve application anasayfası ile davet sayfası arasında geçişleri sağlayacak olan sekmeleri oluşturmayı göreceğiz.
Hazırlanıyor... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Hocam tebrikler..
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Cihan hocam bravo seriyi tamamladın...Güzel olmuş...
|
|
|
#5 |
|
|
Merhaba, ben bu video için çok teşekkür ediyorum. Pratik bir şekilde anlatmışsınız, fakat ben denilenleri aynen yapmama rağmen son aşamada anasayfa ve davet sekmeleri çıkıyor ve davet sekmesine tıkladığımda yeniden anasayfaya dönüyor. Sanırım bir hata var diye geri dönüyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Fİlmde de belirtildiği gibi davet sayfasında sekme kodları aşağıdaki gibi olmalıdır. Tahminim siz kodları yazarken davet sekmesine tıklandığında gidilecek sayfa olarak anasayfayı belirttiniz yanlışlıkla. Yani sizde davet sekmesine tıklandığında anasayfanın açılma sebebi kırmızı renkle gösterilen yerde invite.php yerine index.php yazmasıdır diye düşünüyorum. Orayı invite.php olarak tanımladığınız zaman probleminiz çözülecektir.
![]() echo '<div style="padding-top:5px;"><fb:tabs> <fb:tab-item href="h ttp://apps.facebook.com/ogrentv/index.php" title="Dersler"/> <fb:tab-item href="h ttp://apps.facebook.com/ogrentv/invite.php" title="Davet" selected="true"/> </fb:tabs></div>'; |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ben de aynı şeyi düşündüm başta ama
echo '<div style="padding-top:5px;"><fb:tabs> <fb:tab-item href="http://apps.facebook.com/psikodan/index.php" title="Anasayfa"/> <fb:tab-item href="http://apps.facebook.com/psikodan/invite.php" title="Davet" selected="true"> </fb:tabs></div>'; bu şekilde yer alıyor invite.php de. Ek olarak yükledim invite.php bakabilirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Rİca etsem index.php sayfasınında kodlarını gönderebilir misiniz. ??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
Valla arkadaşım buraya ekledşiğin kodlarda problem yok. Ancak ısrrala web alanına yüklediğin sayfalardan özellikle invite.php sayfasına tekrar bak demek istiyorum. Çünkü Facebook ta Davet sekmesine tıkladığımda açılan sayfa yine anasayfa oluyor ama yukarıdaki adres satırında invite.php sayfası açıldığı görünüyor.
Burada oluşabilecek tek hata invite.php sayfası içinde aslında index.php kodlarının mevcut olmasıdır.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|