![]() |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
|
Kaldırma işlemini Denetim Masası - Program Ekle/Kaldır dan yapılırsa kaldırma işlemi işe yaramaz. DynEd CD sini Takıp gelen ekrandan kaldırma işlemini gerçekleştirin.DynEd serverlarındaki doluluk yüzünden bağlantıs sorunları yaşanabiliyor.
|
|
|
#12 |
|
|
herkese kolay gelsin arkadaşlar dyed kurdum ama sorunlar bitmiyor bana yardımcı olursanız sevinirim kurulum hatası alıyorum oturum açmak istediğimde şifremi ve kullanıcı adımı giriyorum
english for success kurulum hatası first english kurulum hatası alıyorum bu sroun düzelirmi sizce yardım ederseniz çok makbule geçer acaba dosyalardamı bir sorun var ama kurarken tüm adımları dikkatli bir şekilde takip ediyorum Konu tolgasim tarafından (02-02-2009 Saat 02:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
ya kardeşim ben kötü bişeymi yapıyorım anlayabilmiş değilim heleki böyle ğüzel bir forumda bırak mejasımın yanıtını 1 haftada değil anında cevaplanması gerektiğini düşünüyorum yok yok kardeşim bayan olursan mesaj hemen cevaplanıyor bu bi gerçek kardeşim bana nedne uyarı veriyosun yanlış bişeyde yapmıyoruz küfür hakaret ne bileyim başka şeyler de yapmıyoruz sadec saygıyla mesajımızın yanıtını bekliyoruz yanı saygımızı gösterıyoruz
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
|
Arkadaşım özelden uyardım anlamadın. Aynı şeyleri niye tekrarlattırıyorsun insana. Sana dedim ki, burada mesaj yazan insanların çoğunluğu öğretmen ve geneli şu anda tatilde. Yani internete giremiyor. Ya da nadiren giriyor. Dynet ile ilgili konularda çalışma yapan ve bu konuda en fazla bilgiye sahip olan kişide yaklaşık 10 gündür memleketinde olduğu için foruma girememiş.
Niye inat ediyorsun ben onu anlamıyorum. Biraz sabırlı olmayı öğrenin lütfen. Tekrar ediyorum, yazdıklarına dikkat et. Klavyenden çıkanı gözün görsün ilk önce ondan sonra gönder buraya. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Çok güzel
![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
niye biz burdan bilgi alamıyoruz nereye kadar bekliyeceğiz cevap vermemenizin mantığı ne neden bu forum var ozaman
Konu tolgasim tarafından (02-14-2009 Saat 12:28 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Administrator
|
Forumlarda yardımlaşma gönüllülük esasına dayanır. bu şekilde davranırsanız pek müspet cevaplar alacağınızı düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
biz daha çok bekleriz cevap beklicez belki bir sene sonra belki 10 sene sonra valla başka bir foruma gittim sorumu sordum tak anında cevap verdiler burda yardımlaşma diye bişey yok cevap verdiler sorunumu bile düzelttiler kaç ğündür bekliyoz
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Administrator
|
İyi ya işte sana o forumda mutluluklar...Gereksiz polemik yaratma arkadaşım. Kimse sana bişey yazmaya mecbur değil...
|
|
|
#20 |
|
|
Merhaba arkadaşlar.Ben alara.Yeniyim burda.Bizim ing öğretmeni bize dyned cd sini verdi.Taktım.Kurdum.Hepsini.Quick time yi dyned'i.Quick time den 7.6 yı yükledim.Masaüstüne bi öğrenci girişi bi öğretmen girişi geliyor.Biz öğrenci girişinden giricez.Ben dyned courseware'den giriorum.Yazıyorum.Doğruca hepsini.Ama tam açılacakken ingilizce yazı çıkıyor karşıma.Bi türlü anlamıyorum
bide ingilizce yazıların ortasında http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc yazıyor.Kafam karıştı iyice.Arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz?Lütfen ALLAH RIZASI İÇİN
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dyned, izle, kurulum, video, öğren |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|