![]() |
|
|||||||
| İnternet İnternetle ilgili hazırladığımız dersler... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 | ||
|
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
|
SELAMLAR aslında ben kendi radyo kanalınızı kurun derken kendimiz online parça çalıcaz diye düşünmüştüm bağlantı kuranlara ama bole onların girip seçeceğini düşünmemiştim
neyse yinede güsel teşekkürler paylaşımınız için.yanlız bu DUC programının indirme linki silinmiş galiba indirmiyor o linki yenileyebilirseniz sevinirim.teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Administrator
|
linki yeniledim , ilginize teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
|
iyi günler.ya ben bu işlemleri gerçekleştiriyorum hesabımı da
açtırdım ama benm settings deki ip adrdress bolumundeki ip 192.168.2.2 şeklinde görünüyor tekrar yaptım herşeyi sonuç yine aynı acaba benm net ayarlarındamı bi problem var acaba?bir türlü anlamıyorum duc programında host u buluyor orda normal çalışıyor gözüküyor bi hata yok anca settings bölümü aynı hiç bir değişiklik yok.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
|
ekran görüntülerini ekledim..
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Administrator
|
Eğer IP adresiniz 192.168.2.2 şeklinde görünüyorsa DUC programınız doğru çalışmıyor demektir. Ayarlarını kontrol edip tekrar deneyin.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
1 no-ip adresine kayıt oldum bana 88.242.176.73 ip nosunu verdi
2 no-ip DUC v2.2.1 programını kurdum.no-ip adresine kayıt olduğum mail adresini ve şifremi yazdım almış olduğum adres geldi esinti.no-ip.biz başındaki kutuyu aktif yaptım gülen bir surat ikonu oldu 3 vibe streamer programını indirdim dediğiniz ayarları yaptım ama setting menüsünde (All unassigned) ile 192.xxx.x.xx şeklinde adres var 4. hem 88.242.167.73:8081 hemde esinti.no-ip.biz:8081 yazınca burdaki verileri görüntüleyecek program yok diyor ![]() modem zyxel 660RU-T1 v2 acaba modemden yada ağ bağlantılarından bir şeyler mi yapmalıyım hata msj Web sayfası görüntülenemiyor En olası neden:
[IMG]res://ieframe.dll/bullet.png[/IMG] Bu web içeriğini görüntülemek için kullanabileceğiniz bir programı çevrimiçi olarak arayın. [IMG]res://ieframe.dll/bullet.png[/IMG] Adresi yeniden yazın. [IMG]res://ieframe.dll/bullet.png[/IMG] Önceki sayfaya geri git. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|