![]() |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
|
ii günler ben pc de oyun oynarken önce oyun donuyor sonrada oyundan atıyor.yalnız oyunun hemen girişinde değilde bi müddet sonra atıyor.önceden güvenlik duvarı uyarısı geliyordu ancak onu kaptmama rağmen yine aynı olaylar oluyor ne yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz sevinirim..teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üye
|
Yazılımsal bir uyumsuzluk olabilir. Uyumlu directx versiyonunu yüklemek yararlı olabilir.
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
|
Bende rastlıyorum böyle şeylere.Genelde oyun eski cd sürücülerine bilgisayar yazılımlarına uyumlu oluyor ya da bilgisayarın hafızası oyunu kaldıramıyor.Tabii
Directleri pek yüklemedim, onlarıda bundan sonra deniyim.Bazı directler bilgisayar da bulunuyor ya da ihtiyaç duyulmuyor.
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
ewet denemediğim bi şey kalmadı ekran kartı güncellemesi net framework güncellemeleri vs. ama sonnda bi yerden engine.dll dosyası bulup değiştirdim ve oldu .teşekkürler kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ben winrar dan oyun yukleyemıyorum dızıne cıkar dıyemıyorum örneğin
crack setup group1.cab group2.cab vb... hangisine tıklıyacağım ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kıdemli Üye
|
Winrar'da o dosyayı açıp içinden setup.exe yi seçerek(sadece setup da yazabilir)oyunu kurmaya başlayabilirsiniz.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|