![]() |
|
|
#1 |
|
|
merhabalar bilgisayarım güncelleştirme yaparken internet explorer 8 i yükledi (bilgisayarımda windows vista yüklü) şu anda internet explorerde sürekli problem yaşıyorum. Sürekli hata veriyor. giriş sayfası çok geç açılıyor. ya da açılmıyor. açılmadan sürekli beyaz ekran bekliyor. ctrl+alt+delete tuş kombinasyonunu kullanarak kapatabiliyorum açılan o beyaz sayfayı çok zor bi şekilde giriş sayfası açılıyor. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
Microsoftun sitesinden İE 8 in dosyasını indirip tekrar kurmayı deneseniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
tekrar indirdim ancak mevcut programı nasıl kaldıracağımı bilmiyorum ie8 nerdedir acaba. denetim masası program ekle kaldır bölümüne baktım orda yok. acaba bu internet explorer 8 i bilgisayarımdan nerden ve nasıl kaldırabilirim. yardımlarınızı rica ediyorum...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Kaldırmadan direk kurmayı dene. Program zaten yüklü falan derse tekrar yükle veya onar seçeneklerini kullanabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
"bu bilgisayarda ie 8 in daha yeni bir sürümü olduğundan kurulum devam edemiyor." şeklinde bir uyarı veriyor. ve açılan sayfa kapanıyor. onar gibi seçenek yok. ne yapmam gerekir?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Aşağıdaki linkten konu ile ilgili bir makaleye ulaşacaksın. Onu bir incelesene.
http://support.microsoft.com/kb/957700/tr |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|