![]() |
|
|||||||
| İpuçları Soru-Cevap İpuçları ile ilgili soru cevaplar... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
"hp pavilion entertainment" marka laptop kullanıyorum. diz üstü bilgisayarımı açar açmaz çok yüksek bir fan çalışma sesi ve bir kaç dakika içinde özellikle sol alt bölümde olmak üzere sol üst ve klavye bölümlerinde çok aşırı bir ısınma problemi yaşıyorum. bu aşırı ses ve ısı problemin neden kaynaklanıyor olabilir; bu problemleri giderebilmek için neler yapmalıyım. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
Valla ilk olarak aklıma gelen havalandırma. Bilgisayarın hava aldığı ve aynı zamanda işlemciden çıkan sıcak havanın tahliye edildiği bölgeleri kontrol etmek. buralarda bir tozlanma buna sebep olabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
nick'indeki ank kısmı ankara anlamındaysa hava zaten yeterince sıcak
bide işlemcinin ısısı bindiği zaman fanlar yeterli kalamayabiliyor bugun dizime aldığımda bacaklarımı yaktı laptop ![]() cihanın dediği gibi havalandırma ksıımlarındaki tozları temizlemen biraz yardımcı olabilir |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Hp dv6 ve bundan onceki modellerinde hep ısınma ve donma problemı vardı. hp firması bunun farkına varmış olmalıki çıkardıkları bundan sonraki ürünlerde öyle bir sorun çıkmadı şimdiye kadar en azından ben karşılaştığım kadarıyla.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|