![]() |
|
|
#1 |
|
|
slm arkadaşlar pardusu sitede dediyiniz gibi indirdim ve sidiye yazdım ama yüklerken %68 hata veriyor bazen geçıyor buseferde %97 hata veriyor neyapmalıyım sidi falan yanlış tır diye enaz 8 defa sidiyazdım yazdıgım sidi Dıamond yazılıp silene bir olnından sididen olabilirmi öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
Konu ALPEREN tarafından (01-12-2009 Saat 11:18 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üye
|
Yeniden yazılabilir (rw) cd kullanarak boot işlemi yaparken hatayla karşılaşmıştım. Sadece yazılabilir cd ile denerseniz , kurulum sırasında sorun olmayacaktır tahminimce.
|
|
|
#3 |
|
|
şimdi sölediyiz gibiyazıyorum inşallah yüklerim busefer dündenberi ugraşıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Alperen doyayı indirirken herhangi bir sorun yaşadın mı.?? İndirme esnasında ufak bir problem dosyanın düzgün inmemesine sebep olabilir. CD ye yazdıktan sonra kurulum esnasında CD yi kontrol et denilen yerden bir kontrolden geçir. Eğer problem çıkarırsa dosyayı bir daha indir. Çünkü iso dosyası düzgün inmemiş demektir.
Bir de yazı yazarken Türkçe yi katletmeden yazarsan sevinirim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
indirmeyi Free Download Manager ileyaptım birdefa durakladı kendiliyinden ondan olabilirmi acaba yazıdan dolayı kusuruma bakmayın dünden beri inatettim yükleyeceyim diye halen ugraşıyorum kafam ambalaj oldu resmen.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
arkadaşlar birini yapıyorum biriçıkıyor şimdide paket yüklemesinde sorun oluştu dyo alta bozuk prdus cd si yada sürücü hatası diyor koduda aklımakldıgıkadar yazim BAD.cpc32.for the rotal tor lzma .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
Tamam işte iso dosyasını indirme esnasında duraklama gibi bir durum gerçekleşmiş olmalı. Dosyada eksiklikler var. İstediğin kadar CD yaz çalışmaz. Dosyayı düzgün bir şekilde tekrar indirmen gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
arkadaşlar önce yardım larınızdan dolayı çok teşekürler sistemi kurdum vede çok iyii birde benim busisteme harici virüs programı yüklemelimiyim yoksa kendi bünyesinde varmı yoksa nereden indirebilirim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
Linux sistemler için virüslerin şimdilik büyük bir tehdit oluşturduğu söylenemez. Programda bir antivirüs yazılımı yüklü olarak gelmiyor. Ama pisi paket yöneticisinde bu programı bulup sisteme kurabilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|