![]() |
|
|
#1 |
|
|
arkadaslar ben torrent bir sitesinden win.7 indirdim daha sonra masaustune actim ve tek bir winrarli dosya haline geldi nero ile onu iso yapmaya calistim olmadi (direct iso secenegi ile) ama secim yapmadan neronun kendi ayarlariyla yapmaya calstim bu sefer onu iso konumunda masaustune acti ve daha sonra dvd yapmak istedim ve onuda yaptim fakat yuklemek istedigimde hicbirsey yapmadi aksine ekranimin ayarlarini bozdu rengarenk oldu gerci daha sonra duzeldi ama sonucta kurulum DVD si yapamamis oldum bana bu konuda yardimci olabilecek bir arkadas varmi acaba yardimci olursa sevinirim tesekkurler herkese iyi calismalar...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
İndirdiğin Win7 dosyası kalıp olarak gelmiş olması gerekiyor. Winrar dosyasıymış gibi görünür çünkü kalıp dosyası uzantılarını winrar da desteklemektedir. O dosyayı winrar da açmadan Nero ile kalıp dosyasını DVD ye yazdır seçeneği ile işlem yapılması gerekmektedir. Bu şekilde yapınca DVD yi bilgisayara takıp kuruluma başlanabilir.
Eğer indirdiğiniz dosyayı nero da kalıp dosyası yazdır seçeneği ile işlem yapılamıyorsa ozaman indirilen dosya da sorun var demektir. zaten Win 7 şu anda deneme sürecinde olduğu için son çıkan RC sürümü Microsoft un kendi sitesinden ücretsiz yayınlanıyor. Oradan indirip kullanmanız daha iyi olacaktır. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|