![]() |
|
|||||||
| Konu Dışı Konuların dışında kaldıysanız burası uygundur, buyrun... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Normal Üye
|
Kamu çalışanları KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 30 TL karşılığında, hem şebeke içi hem şebeke dışı hatlar ile toplam 1.500 dakika boyunca doya doya konuşuyor!
Tarifeden sadece kamu kimliği sahibi aboneler yararlanabilir. Tarife yeni aktivasyona, mevcut tarifelerden geçişe ve Numara Taşınabilirliği ile gelişe açıktır. Her fatura döneminde KDV ve ÖİV dahil 30 TL karşılığında şebeke içi için 1.250 dakika, şebeke dışı için 250 dakika verilecektir. Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devredilmeyecektir. Diğer bütün Kamu tarifelerindeki aboneler de HerYöne Kamu tarifesindeki aboneleri kendi tarifelerinin grup içi fiyatından arayabilirler. HerYöne Kamu tarifesinden yararlanan aboneler kendi adlarına 5 adet hat alma hakkına sahiptir. Aylık ücret 30 TL Avea hatları ile görüşme süresi 1250 dk Sabit Hat ve Diğer GSM hatları ile görüşme süresi 250 dk Süre sonrası 1.250 dk VE 250 dk sonrası: 23,03 Kr / dk SMS 25,5 Kr / SMS Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
ben geçtim bu tarifeye
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
|
Tcell'in her yöne 1200 dk /35 tl kampayasına rakip olarak görülen bu kampanya cazip gibi görünüyor.
|
|
|
#4 |
|
Kıdemli Üye
|
Biz de bu tarifedeyiz Ethem. Haberin ola...!
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Tamamdır abi
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
paylaşıma teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
tamam tarifedesinde bi ara be kardeşim...
|
|
|
#8 |
|
Normal Üye
|
Abi hepiniz birbirinizi tanıyormusunuz?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Hepimiz olmasa da bir kısmımız üniversiten arkadaşız Sefa
yani evet
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kıdemli Üye
|
Kardeşim taşınma işleri falan 1 haftadır kafamı kaldıramadım. Kusura bakma hemen arıyorum.
|
![]() |
| Etiketler |
| avea, heryöne bedava, heryöne kamu, kamu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|