![]() |
|
|||||||
| Ofis Yazılımları Office 2007, Office 2003, OpenOffice bilgileri, problemler ve çözümleri. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
arkadaşlar word le ilgili bi sorunum var word 2003 de sayfa numaralandırmayı roma rakamlarıyla 4 üncü sayfaya kadar yaptım ve 4 ten sonra da normal bizim sayılarla devam etmek istiom ama bulamadım .. bu konuda bilgisi olan var mı ? teşekkürler şimdiden ...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
-Belgenize roma rakamlarıyla sayfa numarası ekledikten sonra dördüncü (IV) sayfaya tıklayıp Ekle menüsünden Kesme komutunu seçiniz.
-Gelen ekranda Sonraki Sayfa seçeneğini işaretleyip Tamam butonuna tıklayınız. -İmleci 5. sayfaya getiriniz. -Ekle menüsünden Sayfa numaraları komutunu seçiniz. -Gelen pencerede Biçim menüsüne tıklayınız. -Gelen pencerede Sayı Biçimi kısmından szin ifadenizle bizim sayıları seçiniz. -Yine aynı pencerede Başlangıç seçeneğini işaretleyip 1 sayısını seçerseniz (IV) 5. sayfanın safya numarası 1'den başlar. Yok Önceki bölümden devam et seçeneğini işaretlerseniz sayfa numarası 5'ten başlar. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.
|
|
|
#3 |
|
|
Meraba..ben yeni üyeyim..arayıp da bulamadığım birçok sorumun cevabı buradaymış meğer..herkesin emeğine sağlık diyorum....özellikle de şu video ile gösterme bi harika..ben daha önce nasıl görmemişim bilmiyorum..içindekiler oluşturamama ve sayfa numaralarını değiştirememe kabuslarım bitti nihayet.teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|