![]() |
|
|
#1 |
|
Süper Üye
|
Ürün etkinleştirmesini Internet üzerinden 3 adımda kolayca yapabilirsiniz. Lütfen, ürün etkinleştirmesi sırasında, Internet'e bağlı olunuz.
Adım 1 - Etkinleştirmeyi başlatın: Etkinleştirmeyi üç şekilde başlatabilirsiniz: # Etkinleştirme uyarısı çıktığında, ![]() # Başlat menüsünden "Windows Etkinleştir" seçeneği ile, ![]() # Donatılar > Sistem Araçları > Windows Etkinleştir seçeneği ile, ![]() Adım 2 - Windows'u internet üzerinden etkinleştirme seçeneğini seçin: Adım 1'in ardından gelen ekranda, Windows etkinleştirme seçenekleriniz sıralanmaktadır. Bu seçeneklerden "Windows'u şimdi Internet üzerinden etkinleştirmek istiyorum" seçeneğini seçin. Daha sonra, devam etmek için İleri'yi tıklayın. ![]() İsteğe bağlı olarak, Windows kopyanızı Microsoft'a kayıt ettirebilirsiniz. Bu seçenek tamamen isteğe bağlıdır ve Hayır seçeneğini seçseniz bile ürün etkinleştirmesi devam edecektir. ![]() Adım 3 - Windows, internet bağlantınızı denetleyecek ve etkinleştirme işlemini tamamlayacaktır: Windows, etkinleştirmeyi yapmak için internet bağlantınızı denetleyecektir. Lütfen etkinleştirme işlemi sırasında internete bağlı olunuz. ![]() Kısa bir süre içinde, Windows kopyanızın etkinleştirilme işlemi sona erecektir. Tamam'ı tıklayarak pencereyi kapatabilirsiniz. ![]() Kolay gelsin..
Hacettepe üniversitesi - BÖTE Konu escape tarafından (12-31-2008 Saat 04:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|