Ogren.TV Forum  

Geri git   Ogren.TV Forum > Ogren.TV > Site Hakkında > Önerileriniz

Önerileriniz Önerilerinizi bekliyoruz...

Seçenekler Stil
Alt 05-05-2009, 10:36 PM   #21
hamza
Kıdemli Üye

Tebrikler ögren.tv de eli olanlara özellikle böyle bir projeyi düşünen Ethem hocaya...

Murat hocam ogren.tv yı kendinize ait daha doğru bir tabirle kendinizi ogren.tv ye ait hissetmişsiniz demekki her yerde onu görüyorsunuz, olsun buda ogren.tv için bir başarı bence size her yerde kendini göstermiş....

Ayrıca Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Onur hocaya ve doğuda doğunun güneyinde görev yapan öğretmenlerimize kutsal görevlerinde başarılar diliyor sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Bende çok-kkk sevdiğim için öğretmen olacaktım, olmadı çok güzel bir meslek ve bunun için öğren.tv deyim...

Mehmetcim sana da birşeyler söylemeden geçmeyeyim bari. Soru sormuşsun ben sana görüntüye bakarak bir cevap vereyim: Çok gençsin Mehmet ii-iiii birazda toy sun bu böyle malesef, yeteri kadar muhatap alınmadığın doğru ama sende pek olgun davranmıyorsun yani sen olgun değilsin demiyorum ama ogren.tv de takındığın durum pek olgun tavırlar göstermiyor. Sen kedine şöylee bir bak ve etrafında dön, hatta ne yap biliyormusun ogren.tv veya başka bir çevrede saygınlık gören birini örnek al ve onun gibi olmaya çalış taklık etme, tavrını öyle takın ve en önemlisi değindiğin konuları biraz daha ele bildiğimiz elemek varya işte ondan yap... Başarılar diliyorum sana.

Konu hamza tarafından (05-05-2009 Saat 10:39 PM ) değiştirilmiştir.
hamza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 07:30 PM   #22
mystery_sea
Yeni Üye

bizim dyned seminerinde de sizin siteyi önerdi Dyned ilçe temsilcimiz orda her türlü bilgiye rahatça ulaşabilirsiniz dedi
Alt 05-06-2009, 08:13 PM   #23
CoolteacheR
Super Moderator

Yazılanları okumak ne kadar güzel birşey. İnşallah ileride daha da iyi konuma gelecektir Öğren TV.
Alt 05-06-2009, 09:45 PM   #24
bayraktar06
Super Moderator

bayraktar06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla öyle yaaa... Bu konudaki cevapları okudukça tüm sıkıntı stresi unutuyorum.
bayraktar06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2009, 11:40 AM   #25
Kadir ÇEVEN
Yeni Üye

Kadir ÇEVEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bence olur.Önerilen sitelerden daha da iyiye gelir inşallah.

ÇÜNKÜ SEN YOKSUN.........

Kadir ÇEVEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2009, 10:07 PM   #26
dyned41

selam arkadaslar,
az once yukarıda il formatörünün yapmış olduğu bir form gördüm.
dyned ile ilgili boyle bir teftiş formu yoktur.ancak müfettişler için hazırlanmış olan veya onların kullarmış olduğu cizelgeler mevcuttur.bu çizelgeler sadece okul dyned kullanımı ile ilgilidir.(kurulum,şifreler,öğrenci kayıtları,çalışma raporları,güncellemeler vs. gibi başlıklar altında olabilir)

saygılar,
dyned41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2009, 10:20 PM   #27
dyned41

ben de siteye yeni üye oldum, ozellikle video lu anlatımları cok begendim,güzel çalışma olmuş,eksik kalanları da ben tamamlarım. il genelinde yapacak olduğum dyned tanıtım seminlerinde kullanmayı düşünüyorum,ayrıca öğrencilerime de izlemeleri konusunda tavsiyelerde bulunacağım
bircok kez hazırlamış oldugum slaytlarda göstermeme rağmen hala il genelinde kurulum ve kullanım kosunda sıkıntılar mevcut.
dyned 81 ilde ve tüm ilçe resmi devlet okullarında uygulanan bir ingilizce dil eğitim sistemi.bu bir avrupa birliği projesi degil. bir cok seminerlerde öğretmenlerin dyned e yaklasımlarının bu şekilde oldugunu gördüm. fakat bu yanlış bir izlenim.müfettişler için de teftiş kapsamını aldılar ve gittikleri okullarda dyned kullanımını teftiş ediyorlar. ilerleyen yıllarda liselerde de dyned kullanımına gecilmesi düşünülüyormus.
ilköğretim okullarındaki kullanılan yazılım(first english ve english for success)

bircok sitede dyned e karşı eleştiriler var ama sistem cok güzel ve yararlı.
genelde eleştiri yapanlar yeniliğe acık olmayanlar! kendisini geliştirmek istemeyenler. bilseler ki içinde neler var. kullanmaktan vazgecemeyecekler.öğretmenin yükünü hafifletiyor.
saygılar,
dyned41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2011, 08:11 PM   #28
memoc@n
Yeni Üye

memoc@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaliteli bir site ancak forumunun etkisiz kalması acaba seo konusunda biraz gevşek davranıldığı ve tanıtımına pek önem verilmediği ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yoksa içerik ve dizayn anlamında çok tercih edilesi bir alt yapısı var.

Seçenekler
Stil