![]() |
|
|||||||
| Romantik Aşkından şair olandan, kapıda bacada yatanlar, güzel sözler, aşk hikayeleri...:) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
|
Gözlerini nereye gittiğini dahi bilmediği bir şehirlerarası otobüste açtı. Otobüsün loş ışığının yerini bir anda gözlerini kamaştıran ışıklar aldı. Cama yaslanmış başını kaldırmadan dışarıya baktı, buğuların arasından. Neresi olduğunu bilmediği, kalabalık ama anlamsız dinlenme tesisini süzdü. Kendime gelmek için bi sigara içsem iyi olacak diye düşündü ve komadan uyanmış bir hasta gibi doğruldu koltuğunda. İsteksiz ve mutsuz adımlarla geçti otobüsün dar koridorunu. Otobüsten iner inmez eli sigara paketine gitti, boştu. Bir paket sigara ve bir çay aldı. Sonra kendine oturacak soğuk ve boş bir masa buldu. Sigarasını yakarken etrafına baktı. “Herkesin gidecek bir yeri var. Umutları ve yaşama sevinçleri. Ya da herkes saklıyor mutsuzluğunu.” Diye düşünüyordu. Ta ki gözüne birisi takılana kadar. Zaten karma karışık olan beyni oyunlar oynuyor zannetti. Hala rüyada olduğunu düşündü bir an, ama değildi…
Yıllardır gittiği hiçbir şehirde derman bulamadığı yaraları sızladı bir anda. Tıpkı pansuman yapmış gibi. Gittiği her şehirde yeni yaralardan başka hiç bir şey elde edemeyen bu adam, bir anda uyanıvermişti derin uykudan. Yağan yağmuru buğulu camların arkasından izliyormuş gibi hissetti kendini. Sadece görmek istediğini görüyor, her şeyden saklanıyordu buğuların ardında… Tam gözlerinde kaybolmuşken fark etti o güzel gözlerin de ona dönük olduğunu. Uzak ama tam karşısındaydı. Önlerinden geçenleri dahi fark etmeyecek kadar kapılmıştı anın büyüsüne. Gözlerini kırptığı küçük anları kaybetmek dahi istemez gibi dikkatle bakıyordu… To be continuied.. Arkadaşlar bi hikaye yazmaya başladım. Girişini yazdım şimdilik. Yorumlarınızı ve Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
beni çok etkileyen bi giriş bu.. hani yani elimde böle bi kitap olsaydı, bu girişi okuduktan sonra devamını da bi an önce okumak isterdi.. ki istiyorum zaten
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
|
Hocam lütfen devam hikayesi yazın bu hikayeyi 1 sene önce yazmıştınız ama hala etkileyici geliyor.Bilgisayar öğretmenliği dışında böyle şeyler yaptığınızı görmek gerçekten hoş olur...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|