![]() |
|
|||||||
| Site Hakkında Site ve forumumuz hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Administrator
|
Rica ederim..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
[...Saint...] üstadım neber isimli üye arkadaşa tavsiye ettiğin linkden ViewletBuilder6 prğ indirdim ayrıca teşekkür ederim benim sizlerden öğrenmek istediğim şu ben bu prğ la anlatım yapıyorum kaydediyorum buraya kadar güzel
ama ben bu anlatım videolarını başkalarına nasıl gösterecem örneğin bi deneme anlatımı yaptım senin görebilmen için nasıl bir link verecem vereceğim linke nerden nasıl alacam ------hani siz diyorsunuzya şu şu dersin videosunu tıkla izle öğren -----------işte oraya yönlendireceğim linki diyorum saygılarımla |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
|
Projeyi "Publish" ettikten sonra oluşan klasoru web alanına göndereceksin. Daha sonra izletmek isteğin yerden html dosyasına link vereceksin.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
[...Saint...] üstadım biliyorum haddimi aşıyorum ama kusuruma bakma 50 yaşından sonra ilkokul mezunu olarak
bilgisayarı siz saygı değer ustaların sayesinde öğrenmeyi çalışıyorum bunu başaracağımıda inanıyorum verdiğin cevabı dayanarak-- Publish" diye etmeyide öğrendim ama devamı yok senden ricam bunu resimli veya videolu anlatım yapabilirmisin veya yapabilecek bir arkadaşa yönlendirebilirmisin çok memnun olacam ingilizce olduğu için çok zorlandım mantık olarak yapmaya çalışıyom saygılarımla iyi bayramlar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
|
Okumadığım mesajları tararken farkettim bu mesajı , uzun zaman geçmiş üzerinden ana hala konu ile ilgili yardıma ihtiyacınız var mı?
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|