![]() |
|
|||||||
| Site Hakkında Site ve forumumuz hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Arkadaşlar ön sayfada yerleşim olarak bazı değişikliklere gitmeyi planlıyoruz. Kullanım açısından sizin tavsiyeleriniz varsa burada belirterek bize yardımcı olabilirsiniz. Mesela Ön sayfada neler olmalı neler olmamalı. Fazlalık olan öğeler nelerdir.
Bilmezler yalnız yaşamayanlar, Nasıl korku verir sessizlik insana; İnsan nasıl konuşur kendisiyle; Nasıl koşar aynalara, Bir cana hasret,Bilmezler. Konu ByOnes tarafından (02-19-2009 Saat 10:17 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
- Bana göre sağ sütunda Rss ve e-posta aboneliği bölümü biraz fazla yer kaplıyor. O kısım daha az yer kaplayan görsellerle farklı biryere koyulabilir.
- Kategoriler yukarıda var sağda olmasa çok sorun olmaz görüşündeyim. - Tablı yapı kullanılırsa birkaç içeriği tek bir alanda toplayabiliriz. - Mail ve Forum görselleri de rss ile birlikte kullanılabilir dolayısıyla o da daha az bir alanda daha şık ifade edilebilir. - Ayrıca anket eklenebilir diyorum. - Forumdan son konular tablı yapıya alınabilir , eğer yer olursa açıkta olması daha faydalı tabi.. Düşüncelerimin bazılar Osmanla beraber konustuklarımız. Bazıları da Mehmet hocayla ortak görüşlerimiz. Fikirlerimizi söylemekten çekinmeyelim en iyisini ancak bu şekilde elde edebiliriz.. - Son olarak en önemlisi içeriğin daha farklı gösterilmesi olabilir. Özellikle izle-geç videoları için değişik bir yapıya geçebiliriz diye düşünüyorum. 2 sütun olan gösterim şeklimizi tek ya da bir buçuk sütuna indirerek kalan alanı (gövde bölümünde) izle-geç için kullanabiliriz.. Konu [...Saint...] tarafından (02-20-2009 Saat 01:40 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Evet görünümde değişiklik fikrini konuşuyoruz. Amacımız her zaman en iyi ve en işlevsel hali almak.
-- Kategoriler ve tavsiye linkler kısmına bir düzenleme yapalım kesin. Kategorilere gerek yok oradan tıklanmıyordur bile. Çünkü altında ve üstünde ki diğer metinler arasında kayboluyor. -- E-mail abonelik kısmı da sitenin belkide en göze batan ve en etkili alanını öldürüyor. O kısmı değerlendirelim. -- Sağ taraftaki tablı yapıya soğuk bakıyordum şu haliyle ancak üst kısmı manşete çevirip sağdaki yapıyı kaldırınca işlevsel olacaktır. Hatta şu durumda tablı yapıda Populer yazılar- Son Yorumlar olursa daha iyi olacaktır. Zaten anasayfa haber sıralamamız en sondan eskiye doğru. Böylece sağ taraftaki Son yorumlar kısmını da ortadan kaldırıp güzel bir alan kazanabiliriz.
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Arkadaşlar sağ sütunla ilgili yorumları yaparken sadece ön sayfa olarak değerlendirmeyin. Bu bölüm hem kategori alanında hemde konu içinde görünüyor bunu unutmayın.
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Unutulacak birşey yok Mehmet de , son yazılardan daha öncelikli birşeyler yapalım oraya dedim o kadar. Zaten ana sıkıntı ders ya da kategori içlerinde sağ bloğun oldukça uzun olması. Bu işe ondan kalkışıyoruz. Atlanacak durum değil yani. Ders içine giren kişi tablı yapıdan son yazıları tıklayıp yeni derse geçeceğine önceliği anasayfa olacaktır. Ayrıca son yorumlar için neredeyse 400 px yüksekliğinde bir alan israf etmeye gerek yok.
A Fun of Joker...-Ogren.Tv- Konu osaga tarafından (02-20-2009 Saat 09:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Yavaş tavaş yapıcaz birşeyler artık. Ben header ile uğraştım biraz ama grafiksel anlamda birşey uyduramadım oraya
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Ön sayfada geçici olarak bazı değişiklikler yapılmıştır.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|