![]() |
|
|||||||
| Sürücüler ve Güncellemeler Bulamadığınız donanım sürücüleri veya donanımları hızlandıran firmware'ler burada... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
USR ın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan USR9108 Wireless + 4 LAN portlu modeminin firmware(güncel yazılımını) sitesinden indirebilirsiniz. (Ne kadar güncel tartışılır
.Sitesinde en son yazılım 19 temmuz 2006 ya ait) Bilindiği üzere donanımın doğru ve verimli kullanılabilmesi için son derece gerekli olan firmvare üretici tarafından kodlanır ve güncellemelerini de kendi sitelerinden yayınlarlar. Benim gibi USR kullanıcı varsa ve hala modem üstünde gelen yazılımla çalışıyorsanız.Güncellemenizi tavsiye ederim.USRobotics Support Kurulumu ve bellenim başlığı altından yazılıma ulaşabilirsiniz.
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Benimki beyaz olan ona olur mu amca bu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Hepsi beyaz yavrum...Senin annen bir melekti yavrum
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Normal Üye
|
eheh
:angel:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
Bu USR nin güncellemesi beni kaç ay süründürdü ya. Download yapamıyordum onun yüzünden. Sonunda keşfettikte güncellemeyi yaptık artık rahatım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
|
usrobotics 9108a modelinde 192.168.1.1 ip adresini değiştirme imkanı varmı acaba
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
Bende Airties marka modem var ve değiştirebiliyorum. Usrobotics marka modemlerde de muhakkak değiştirilebiliyordur.
Mesela ben modemin arayüzüne 192.168.2.1 yazarak ulaşıyorum. Modemimin menüsünden Yerel Ağ>Ip Ayarları ve DHCP yolunu izlediğimde gelen ekranda Yerel IP Ayarları başlığı altında bulunan 192.168.2.1 yazan ip adresini değiştirdiğimde modemimin ip adresini değiştirmiş oluyorum. Biraz kurcalarsanız ise eminim modeminizde bu bölümü bulabilirsiniz. Eğer modeminizin arayüzü İngilizce ise Local IP Settings gibi birşey yazıyor olmalı. Bu arada modeminizin ip adresini değiştirirken yerel ip adreslerinden birini seçinki internete çıkış yapabilesiniz. ![]()
|
|
|
#10 |
|
Kıdemli Üye
|
Alıntı:
teşekür ederim benim modem ingilizce biraz zorlanacam galiba usrobotics destek bölümüne e-mail attım hala cevap gelmedi galiba sorduğum soru onlara zor geldi cevaplayamadılar bu sefer telefonla destek bölümünü arayacam fırçayı hakettiler |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|