![]() |
|
|||||||
| Tüm İşletim Sistemleri Windows XP, Vista, Pardus, gelişmeler, problemler ve çözümleri. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
selamlar..
Videoda gösterildiği yerden indirdim programları, tarif edildiği gibi kuruyorum.. ancak sürekli resimde gösterilen hatayı alıyorum.. ![]() sistemim XP HOME SP2 TR orj. sistemimde winrar yüklü ondan olabilir mi acaba.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
7 zip ile sıkıştır seçeneğini kaldırıp deneyiniz. Bir ikincisi programları yeniden kurunuz. Sorun sizin sisteminizden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Az önce programları indirip tekrar deneme yaptığımda her hangibir hata almadım.
|
|
|
#3 |
|
|
iki tane bilgisayar değiştirdim sorun hep aynı oldu..
sıfır makina kurdum Format attım.. programları sitede verilen videoya uygun olarak yapıyorum sürekli..programları da sizin vermiş olduğunuz yerden indirdim.. Windows XP Entegrehot! 27.05.2008 4221 defa indirilmiş.. buradan indirmiştim http://www.ogren.tv/araclar/index.php olmadı..yeni sürümlerini indirdim internette arayarak,7-Z nin 4,60 versiyonu, nlite nin 1,49 versiyonunu yine olmadı... saatlerdir uğraşıyorum..delircem (ilginize teşekkürler.. bu programları tümünü C:/ PROGRAM FILES icine .. farklı bir yere kurulacak mı veya kurulma sırası var mı.. tşk.ler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Sizin mesajınıza cevap yazmadan önce şuradaki linkten indirdim.
Demek istediğim sorun programlardan kaynaklanıyor olsa sizin almış olduğunuz hatayı bende alırdım. Programın kurulum klasörünü değiştirmeniz programın çalışmasını engellemez. İstediğiniz klasöre kurabilirsiniz.
|
|
|
#5 |
|
|
![]() aynı linkten indirmişiz, bunda mutabıkız.. programlar kuruluyor bende sorunsuz.. sorun cab dosyası oluşturmaya geldiğinde hata oluyor bir bakın..arkadaş videoda winrar 3.42 ile çalışmış ben de 3.51 ile çalıştım.. acaba programları kurduktan sonra başka bir yerlerinden ayarı felan mı var.. nlite yi kurarken net frame 2,0 kurdum sadece fark bu.. eset smart securty var antivirüs olarak.. makinada yüklü hiçbir şey yok dedim ya makinayı formatladım.. ![]() ![]() ![]() kırmızı ile çizdiğim yerde yazan yazı ilk resimde çıkan yazıya TAMAM ı tıkladıktan sonra geliyor.. ve böylece kalıyor.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Sorun Compression Level başlığı altındaki Normal seçeneğinin dışında bir seçeneği seçerek sıkıştırma işlemini gerçekleştirdiğinizde meydana geliyor. Ne yazık ki bu hata mesajından sonra sıkıştırma seviyesini Normal olarak seçip işleminizi gerçekleştirseniz dahi aynı hatayı alıyorsunuz. Ben size ilk mesajımda söylediğim gibi 7-zip ile sıkıştır seçeneğini kaldırıp yapmış olsaymışsınız bu sorunun üstesinden gelmiş olacaktınız. Ayarlar resimdeki gibidir. Bu şekilde yaptığınızda hatayı almıyorsunuz. Kolay gelsin.
|
|
|
#7 |
|
|
tşk.ler Sn. CoolteacheR,
ben anlatım videosuna göre hareket ettiğim için bu sorunu yaşadım.. Normal yaptığımda hata vermiyor, haklısınız... ![]() Merak ediyorum video çeken o arkadaş nasıl yapmış acaba.., ilginç..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
videoyu çeken arkadaş Coolteacher oluyor
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
|
|
|
#10 |
|
|
Tam prof.u bulmuşum..
![]() peki bişi daha sorayım sp2 cd sine entegre edeceğim Netframe2.0, internet explorer7,sp3, media player10 var bunları n lite Add Maker lemi ekleyeceğim, yoksa doğrudan Nlite ile mi ekleyeceğim.. bi de şunu soramak isterim. misal media player10 bileşen mi oluyor eklenti mi vs ne oluyor? |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|