Ogren.TV Forum  

Geri git   Ogren.TV Forum > OgrenTV Dersler > Dersler > İşletim Sistemleri > Windows XP

Windows XP XP püf noktaları, temel bilgiler, kayıt defteri ve program kurulum ve kullanımını konu alan derslerimiz...

Seçenekler Stil
Alt 06-07-2009, 11:40 AM   #1
BucaYer6

Question Xp Tema Değiştirme, Dosya Editleme, Tema Gömme ?

Selamun Aleykum Forumunuzda Yeniyim Fakat Kalıcı Olmayı Temenni Ediyorum.

Öncelikle Bir Kaç Sorum Olucak Ama Ondan Önce
Bu Soruları Neden Sordumuda Açıklık Getirerek Sizleri Bilgilendireyim Bana Ona Göre Daha Detaylı Yardımcı Olun Diye.

Ben XP Modifiye 'si Yapmak İçin Çok Site Dolastım Her Siteden Bir Kaç Sey Kaptım Özellikle Bu Siteden Benim Ögrenmek İstedigim Arayıpta Bulamadıgım Sey Şu Modifiyeli Bir XP İndirdim Ve Üzerinde Çok Değişiklik Yaptım Fakat Biyerde Takıldım Bunuda Çözmemde Yardımcı Olursanız XP yi Yapar Yapmaz Burada Yayınlamak İstiyorum.

İndirdigim Modifiyeli XP De 3 Adet Tema Gömülü XP Yi Kurdugumda Masa Üstü Resmi Geliyor Üzerinde Yazılar Var O Yazılı Wallpaper i Kaldırıp Kendi Tasarladıgım XP Wallpaper i I386 Da Bulunan Temalara Editlemek İstiyorum Bunun İçin I386 Da Hangi Dosyadan Bulurum Bu Tema Dosyalarını Bır Turlu Bulamadım Tema Isımlerı Şunlar : Luna Element, Crystal Milk, AeroXP Bunların İsimleri Acaba I386 da Nedir Hangi Dosyanın İcinde Gömülüdür Temalar Lütfen Yardım Eger Bunuda Ögreni Yaparsam Modifyeli XP Tamamlanıcak Ve Yayınlayacagım Simdiden Tesekkürler
BucaYer6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil