![]() |
|
|||||||
| Windows XP XP püf noktaları, temel bilgiler, kayıt defteri ve program kurulum ve kullanımını konu alan derslerimiz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Portable bileniniz vardır.Bilmeyenler için anlatıyorum.Bilgisayaranıza format attığınızda programları baştan yüklemeniz gerekir.Portable ile istediğiniz programı bir kere kuruyorsunuz.Bir daha kuruluma gerek kalmıyor.Yani programın simgesine tıklayıp çalıştırdığınızda program çalışıyor.Kurulum gerekmeden,Programın amacı kurulum dosyalarını tek bir dosya haline getiriyor.Bu tek bir dosya ise programınızın simgesi oluyor.Kendim yapmış olduğum videoyu sizlerle paylaşıyorum.Yapamayan olursa veya takılan olursa yardımcı olurum...İyi Portableler
![]() İllegal paylaşım içerdiği için link kaldırılmıştır. Konu bayraktar06 tarafından (09-01-2009 Saat 12:14 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
Arkadaşım eğer forum kurallarını okumuş olsaydın burada illegal program paylaşımı yapılamaycağını bilirdin. Videona birşey demiyorum. Ama onun yanında eklediğin program ve yanındaki kırıcı program bu işi bozuyor. O yüzden linkini siliyorum.
İstersen programsız veya programın demosu ile yayınlayabilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
üstat videoda bir değişiklik yapmasam.Sadece patch yok etsem yayınlayabilirmiyim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Videona tam bakmadım eğer içeriğinde o dediğin işide gösteriyorsa yapabileceğim birşey yok.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
evet gösteriyor teşekkür ederim...
|
|