![]() |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
|
Açık kaynak kodlu ücretsiz mucize gibi bir program. Benim dosya indirme konusunda yeni tanıdığım bir yazılım. Bilmeyenler için burada da ufk bir tanıtım yapayım dedim.
Hoşuma giden uygulamaları duyurmassam rahat edemem çünkü. ![]() Jdownloader rap-id-sh-are gibi sitelerden zahmet çekmeden dosya indirmek için faydalanılabilecek kullanımı gayet basit bir araçtır. Premium üyeliği olanlar hesap bilgilerini tanıttıktan sonra direk dosya indirme işlemine başlayabilirler. Ama benim asıl hoşuma giden Ra-pi-d den premium üyelik almadan da ücretsiz olarak ta bu programı kullanarak hiç sıkıntısız indirme işlemi yapılabilmesidir. İlk etapta yapmanız gereken programa modeminizi tanıtıp nasıl reset atacağını sistemine kaydetmektir. Daha sonra linkleri bulup programa sıralamanız yeterli ![]() Program dosyaları sırayla indirmeye başlıyor. Bir dosyanın indirme işlemi bittiğinde hemen modeme reset atıp diğerine otomatik olarak başlıyor. Bilgisayar ve program açık olduğu sürece başka bir müdahalede bulunmanıza gerek yok. : ![]() Programı indirmek için http://jdownloader.org sitesini ziyaret etmeniz yeterli
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Evet oldukça güzel bir yazılım deneme fırsatım olmuştu ancak şu modem reset olayını duymamıştım. Bi dersi olsa güzel olurdu valla
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Ders konusunda doğru diyorsun. Uzun zaman olmuştu ders hazırlamayalı. İlk önce şu yıllık planlarımı bitireyim. Hemen ona başlayacağım
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dosya indirme programı, download, jdownloader, premium, upload |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|