![]() |
|
|||||||
| Yazılım Sorunları Yazılımlar ile ilgili sorunlarınızı buradan paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
sanırım forum kurallarını ihlal etmeden böyle sormam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim....
denetim masasından internet seçeneklerinden bilgisayarımın başlangıç sayfasını değiştiremiyorum. daha önce öğren tv den konuyla ilgili yardım aldım başlat-çalıştır-regedit yolunu takip ederek değiştirdim ancak denetim masasındaki başlangıç sayfasını değiştirme bölümü aktif değil bu bölümü nasıl aktif hale getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Konu CoolteacheR tarafından (03-22-2009 Saat 07:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
verdiğiniz linkteki yazılıma erişemiyorum. bir problem var sanırım yardımcı olabilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Haklısınız linkte sorun varmış kontrol etmemiştim. Tekrar aynı linkten erişebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
programı yükledim tarama da yaptırdım bilgisayara ancak; hala denetim masasından giriş sayfamı değiştiremiyorum. o bölüm aktif değil. denetim masasından giriş sayfamı istediğim zaman nasıl değiştirebilceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz tşk ederim..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Ekteki dosyayı indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. HomePageUnlockFree.reg dosyasına çift tıklayıp açınız.
Gelen uyarıya Evet dedikten sonra devre dışı kalan giriş sayfası alan açılacaktır.
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Hocam 60 karakter olarak ayarladım..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Teşekkürler abi güzel oldu bak şimdi. Eline sağlık. Ama bir konuya en fazla 25 etiket tanımlayabiliyormuşuz.
|
|
|
#9 |
|
|
eywallah emeği geçen herkesin eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Süper Üye
|
Ana sayfanızı değiştiremiyor musunuz?
Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin. yada, HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir. yada;
Hacettepe üniversitesi - BÖTE Konu escape tarafından (03-23-2009 Saat 05:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|