![]() |
|
|||||||
| Yazılım Tavsiyeleri Kulandığınız duyduğunuz sorun çözen önerebileceğiniz programlar... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Uzman Üye
|
Advanced WindowsCare adlı programı kullanan arkadaşlar ya da daha önce kullanmış arkadaşlar .bu programı tavsiye edermisiniz. özellikleri şöyleymiş
Faydaları-Kolay Kullanım Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller. Bilgisayarınızı Korur Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler. Bakım - Onarım Yapar Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler. Performansını Artırır Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır. Yardım ve Destek Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri innDirebilirsiniz. Ek olarak Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sistemizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz. Yenilikler + Ev ağı desteği eklendi. + Balon ipuçlarının kontrol etme fonksiyonu eklendi. + Her fonksiyonel modül güçlendirildi. + "Options" kontrolü güçlendirildi. + Eklenti modülü güçlendirildi. + Program arayüzü güçlendirldi.
|
|
|
#2 |
|
Uzman Üye
|
arkadaşlar konu havada kalmış
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Havada kalmış derken ?
|
|
|
#4 |
|
Uzman Üye
|
dostum programı tavsiye edermisiniz diye sormuştum
|
|
|
#5 |
|
Süper Üye
|
Hacettepe üniversitesi - BÖTE Konu osaga tarafından (04-17-2009 Saat 09:15 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: Program üreticisine direk link verilmiştir... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kıdemli Üye
|
Evet çok iyi olmuş Murat hocam böyle birşey sormanız. Ben bunu da kullandım, daha önce Glary Utilities adında bir programıda, yardımcı araçlarlada bilgisayardaolan işleri oldukça rahatlatıyor. daha birkaçtanedaha kullandım bu gibi program ama en çok advanced WindowsCare yi beğendim tabi daha iyisi vardır.
Mesela CCleaner bu programı görmemiştim denemede yarar var. Peki bu gibi programlar başka neler ve bu gibi programdan neler beklemeliğiz.
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Ccleaner Kullanımı dersimiz vardı Hamza...
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
|
Osman hocam teşekkürler geçen süre boyunca üç bilgisayarda kullandım Ccleaneri. Oldukça memnun kaldım temizlik işini güzel yapıyor, saptadığı sorunlara mudahale etmeden öncede elle ayarlamamıza olanak tanıması oldukça az hatayla karşılaşmamızı sağlıyor. Birtek laptopta dil ayarlarında sorun yaşadım o sorunuda programın kendisi geri aldı zaten. Her bilgisayarda bulunması gerekli diyebilirim.
Fakat slına bakarsak "W.Care Ye alternatif tir" diyemeğiz Ccleaner Daha çok temizlik aracı W.Care Hem temizlik ve bakım yanında bilgisayarımız için faydalı bir o kadarda kişinin bilgisayardaki işlerini kolaylaştırmada ve zamandan tasarruf etmede kullanabileceğimiz koskocaman bir program devi diyebiliriz. Ccleaner W.Care ye alternatiften se ikisi iyi birer arkadaş denmesi daha doğru olacağı kanısına vardı. Yani Murat hocam W.Care nin faydası var bilgisayarında kullanabilirsin ki bilgisayarının arabelleğini neredeyse hiç kullanmıyor diyebilirim, Ccleaeneri de kulla tabi.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|