![]() |
|
|||||||
| Yazılım Tavsiyeleri Kulandığınız duyduğunuz sorun çözen önerebileceğiniz programlar... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
|
merhaba arkadaslar ekran yakalama programi ariyorum iyisi olan vista calisan siz degerli usdalara danisayim dedim burda sizin kullandiginiz video programi iyi güzelde adi ne nerden indirecegim bir zahmet yardimci olursaniz memnun olrum hem resim yakalayacagim hemde video burda sizin yaptiginiz gibi
Bayraminizida kutlarim nice bayramlara saygilar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üye
|
ekranın resmini çekmek için bildiğim belli bir program yok ama klavlede sol üstte f tuşlarının yanında prtsc(printscreen) tuşu olacak o tuşa tıklayın paint i açın sağ klik yapıp yapıştır a basın ve kaydedin işiniz bu kadar
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Snagit var. Hem screen capture(ekran görüntüsü yakalama) hemde screen recorder(ekran görüntüsü kaydetme)
http://download.techsmith.com/snagit/enu/snagit.exe
|
|
|
#4 |
|
Süper Üye
|
Snagit'in üzerine görüntü yakalama programı tanımıyorum.
|
|
|
#5 |
|
|
Camtasia Studio 6.0, ekranda yaptığınız hareketleri video dosyasına dönüştüren profesyonel bir yazılım.
Hazırladığınız görüntüleri kullanarak etkili sunumlar yapmanız için gereken yardımcı araçlar da deneme sürüm ile birlikte geliyor. Bunlar Macromedia Flash (.flv and .swf) Windows Media (.wmv) Apple QuickTime (.mov) RealNetworks RealMedia (.rm) ve diğerleri. Kaydettiğiniz görüntüler arasında geçiş yapmak, grafikler hazırlamak, çalışmalarınızı CD'ye yazmak ve flash ile internette yayımlamak bu programla çok kolay. Bu sürümdeki "PowerPoint" eklentisi ile hazırladığınız sunumları "avi" formatında da kaydedebilirsiniz. ... ALINTIDIR Konu bashkentli tarafından (12-31-2008 Saat 07:01 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İllegal paylaşım sebebiyle link kaldırılmıştır... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kıdemli Üye
|
Paylaşımlar için teşekkürler.
|
|
|
#7 |
|
|
camtasia
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
|
Önceki mesajımı görmemişim.Tekrardan teşekkürler.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|