![]() |
|
|||||||
| Yazılım Yazılımla ilgili derslerimiz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
hazırlanıyor..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Gayet akıcı ve yararlı bir anlatım olmuş.Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık. Özellikle ses kaliteside çok güzel. Bizde bazı derslerde bu tip anlatımlara başlarsak güzel olur.
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
|
Evet ses kalitesi ve anlatım kesinlikle çok güzel. Sadece görüntü kalitesi çok az daha artsa daha bir güzel olur. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama videonun bir yandan izlenirken diğer yandan da yüklenmesi çok daha güzel olmuş. Gerçekten çok çok başarılı.
|
|
|
#5 |
|
Kıdemli Üye
|
Ders çok güzel olmuş gerçekten. Hazırlayan arkadaşa teşekkürler.
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Ders gayet güzel olmuş. Akıcı bir anlatım var. Yalnız bu dersin görüntü kalitesini arttırılabilirse çok daha iyi olur. Tam ekranda görüntü baya bozuluyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye
|
Dersin anlatımı çok güzel olmuş. Hazırlayan arkadaşımızın eline, sesine sağlık
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Arkadaşlar video formatı flv. Mov formatını flv ye çevirince görüntü kalitesi bozuldu. Ancak mov olunca player dosyanın tamamının yüklenmesini bekliyordu. Hem yüklenip hem çalışması için dosya flv ye çevrildi.
Derse gelirsek aramıza yeni katılan Kaan arkadaşımıza hoşgeldin diyelim ve bu güzel dersi için teşekkür edelim.
|
|
|
#9 |
|
Kıdemli Üye
|
Hoşgelmiş Kaan arkadaş, çalışmalarının devamını diliyorum.
Acıkcası görüntünün kalitesi yeterli ence, zaten ses dersi büyük ölçüde tamamlayıcı olmuş. Daha yüksek çözünürlükte vide olmuş olsa yüklenmede zaman kaybı olmazmı? Kaan arkadaşa tekrar merhaba diyor ve anlatımında birazcıkdaha değişiklik yapmasını isteyeceğim. Mesela programı yeni tanımış birinin temel seçenekleri kısa şekilde anlamasını sağlayacak kadar basit aynı zamanda olmasada bazı noktalardada programı bilen ve kullanan kişiyede yönelik omalı, kullanıcının fark edemediği/edemeyeceği bölümlerinde gösterilmesi gerekli...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|